Intocht Sinterklaas - Lago Maggiore

Locatie: Haventje Angera (oostkust Lago Maggiore)

Beschrijving:

Sinterklaas heeft de Nederlandse vereniging voor noord- Italië laten weten dat hij zaterdag 27 november 2021 in de middag met de stoomboot zal aanmeren in Angera om de kinderen weer te begroeten. Net als het bestuur van de vereniging zijn de Sint en zijn helpers super blij dat het, na het afzeggen vorig jaar, dit jaar mogelijk is om het feest weer samen met de comune van Angera te organiseren.

De voorbereidingen zijn inmiddels in volle gang en, onverhoopte ontwikkelingen daargelaten, zal de Sint zaterdagmiddag zijn stoomboot aan het lungolago in Angera aanleggen. Er is natuurlijk weer muziek, heerlijke chocolademelk, glühwein en natuurlijk ook de zelfgemaakte erwtensoep. Voor de kleine kinderen heeft de Sint ook iets speciaals meegebracht uit Spanje. Het feest begint om 15.30 uur en de stoomboot zal rond 16.00 aankomen. Tegen 17.30 zal de Sint met zijn Pieten weer vertrekken. Houd er bij het plannen rekening mee dat parkeren in Angera soms niet direct bij de aankomstplaats mogelijk is.

Check vrijdag 26 november onze website (www.nedver.info) voor de laatste informatie over het doorgaan van dit feest. Onverhoopt aangepaste regels zouden kunnen leiden tot een aangepast programma of afgelasting.

Download de Sinterklaas App voor intochten, spelletjes en liedjes!

Zoek je de organisatie van dit evenement, probeer dan de weblinks bij meer informatie. Wil je helpen dit overzicht nog completer te maken met meer info of heb je foto's/video's? Plaats het bij de reacties of stuur een e-mail!

Andere intochten in de buurt
8 dichtstbijzijnde weergegeven

Reacties