LET OP Deze gegevens zijn NIET van 2020, maar van 2019!
Heb jij meer informatie over de intocht van 2020? Stuur ons een e-mail!

Intocht Sinterklaas - Noordwijk aan Zee

Locatie: Strand t.h.v. de politiepost, Palaceplein

Beschrijving:

Wie op zaterdagochtend 16 november op het Noordwijkse strand ter hoogte van het Palaceplein goed oplet, ziet de boot met Sinterklaas al van verre aankomen.

Met een muzikaal voorprogramma dat start om 9.30 uur zorgen we ervoor dat Sinterklaas en alle Pieten een warm welkom worden geheten als zij in hun geliefde Noordwijk aankomen. Sinterklaas wordt ook dit jaar weer binnen gevaren door de vertrouwde reddingboot Paul Johannes van de KNRM. 

Om 10.00 uur aankomst Sint & Pieten met de Reddingsboot van de KNRM aan het strand ter hoogte van het Palaceplein, vervolgens op weg over het strand naar het podium op het trottoir langs het Palaceplein waar de Sint en Pieten welkom worden geheten door de Burgemeester en de Voorzitter van de Noordwijkse Ondernemersvereniging.
Na liedjes en dansjes voor de Sint gaat de optocht te voet door de Hoofdstraat richting Het Trefpunt. Na een korte pauze gaat de stoet met een touringcar en een koets met 2 paarden naar Noordwijk-Binnen. Vanaf de Bronckhorststraat gaat de optocht te voet door de Kerkstraat, keert aan het eind en eindigt op een podium op het Bruna-pleintje. Na enkele liedjes en dansjes komt er een eind aan de intocht.

Programma:

  • 10.00 uur landing op het strand
  • 10.30 uur aankomst podium
  • 11.00 uur vertrek naar de Hoofdstraat
  • 12.00 uur einde Hoofdstraat
  • 12.20 uur richting Kerkstraat
  • 13.00 uur einde intocht

Download de Sinterklaas App voor intochten, spelletjes en liedjes!

Zoek je de organisatie van dit evenement, probeer dan de weblinks bij meer informatie. Wil je helpen dit overzicht nog completer te maken met meer info of heb je foto's/video's? Plaats het bij de reacties of stuur een e-mail!

Andere intochten in de buurt
0 dichtstbijzijnde weergegeven

Reacties