LET OP Deze gegevens zijn NIET van 2020, maar van 2019!
Heb jij meer informatie over de intocht van 2020? Stuur ons een e-mail!

Intocht Sinterklaas - Nuland

Locatie: Muziekkiosk, Prins Bernhardplein

Beschrijving:

In 2019 komt Sinterklaas op 24 november naar Nuland! We hebben al contact gehad met een paar pieten, en ze zijn al volop in voorbereiding om naar Nuland te komen!!

Vanaf ‘s morgens 11.00 uur zullen er Pieten op verschillende plaatsen in ons dorp zijn. Dit zal in de verschillende speeltuinen in Nuland zijn:

    • ’t Veldje
    • ’t Akkertje
    • Speelweide Zomerdijk
    • ’t Heiduintje
    • ‘t Heike

Zij vinden het natuurlijk erg leuk om dan al veel kinderen te ontmoeten. ‘s Middags wordt Sinterklaas ontvangen op de muziekkiosk op het Prins Bernhardplein. Vanaf 13.00 uur zullen hier Pieten aanwezig zijn om samen met jullie op Sinterklaas te wachten.

Nadat Sinterklaas is begroet, gaan we met z’n allen naar de Meent voor een gezellige middag. Alle kinderen van Nuland t/m groep 5 zijn hierbij van harte uitgenodigd.Zoals ieder jaar willen we de ouders (en oudere kinderen) vragen om zoveel mogelijk achter in de zaal plaats te nemen zodat de kleinere kinderen voldoende plaats hebben en kunnen genieten van een middag samen met Sinterklaas en zijn Pieten.

 

Download de Sinterklaas App voor intochten, spelletjes en liedjes!

Zoek je de organisatie van dit evenement, probeer dan de weblinks bij meer informatie. Wil je helpen dit overzicht nog completer te maken met meer info of heb je foto's/video's? Plaats het bij de reacties of stuur een e-mail!

Andere intochten in de buurt
0 dichtstbijzijnde weergegeven

Reacties