LET OP Deze gegevens zijn NIET van 2020, maar van 2019!
Heb jij meer informatie over de intocht van 2020? Stuur ons een e-mail!

Intocht Sinterklaas - Odoorn

Locatie: Snoepert, Dilweg 19

Beschrijving:

Alle kinderen en ouders van Odoorn opgelet. De 23e november wordt het weer een grote pret Sinterklaas heeft het nu al laten weten, want hij wil Odoorn zeker niet vergeten.
Hij verheugt zich altijd weer op deze dag dat hij Odoorn bezoeken mag. Hij heeft dit jaar een speciaal verzoek dat hij schreef in zijn grote boek. Het is altijd heel gezellig in de zaal en de ‘pietjes’ en de ‘sintjes’ zijn er heel massaal. Geweldig! en het doet hem deugd, dat verhoogt met stip de vreugd. Mooi zou hij het vinden, als voor deze ene keer voor de fun en misschien nóg meer sfeer je zelf eens feestelijk te verkleden. Van sprookjespak tot andere zottigheden, van popartiest, piraat of indiaan bedenk het en trek het aan.
We maken er geen wedstrijd van, maar vinden het gewoon een heel mooi plan. 
 
INFO: De pietenband vertrekt om 9.45 uur vanaf de Snoepert richting de Boshof Daar komt de Sint om 10.00 uur aan. Zorg dat u op tijd met de kinderen aanwezig bent. 
 
Veel gezelligheid gewenst namens de vrijwilligers en de Ondernemersvereniging Odoorn. 

 

Download de Sinterklaas App voor intochten, spelletjes en liedjes!

Zoek je de organisatie van dit evenement, probeer dan de weblinks bij meer informatie. Wil je helpen dit overzicht nog completer te maken met meer info of heb je foto's/video's? Plaats het bij de reacties of stuur een e-mail!

Andere intochten in de buurt
0 dichtstbijzijnde weergegeven

Reacties