Intocht Sinterklaas - Olst

Locatie: Ronde door het dorp, Averbergen

Beschrijving:

Hallo lieve kinderen (en alle anderen) in Olst en Wijhe,
Op 20 november is het dan eindelijk zover. Ik kom weer lekker met mijn pieten naar Olst en Wijhe……
Helaas kunnen wij, door de huidige coronamaatregelen, niet met de boot komen. Maar we hebben wel een fantastische paardentram geregeld! Hiermee start ik om 11.00 uur in Olst en 's middags om 14.00 uur in Wijhe. In beide dorpen is er een mooie route door de winkelstraten, het centrum en enkele wijken.
Publiek is van harte welkom om ons hier te begroeten en toe te zwaaien. Maar ik ga er wel van uit dat iedereen zich bewust is van de dan geldende regels van het RIVM. Dat wil zeggen dat er voldoende afstand gehouden moet worden en u, als publiek, niet langer dan 20 minuten op dezelfde plek mag staan.
Ik hoop veel kindersnoetjes eindelijk weer in het echt te zien!
Tot dan!!!!
Sinterklaas.

Download de Sinterklaas App voor intochten, spelletjes en liedjes!

Zoek je de organisatie van dit evenement, probeer dan de weblinks bij meer informatie. Wil je helpen dit overzicht nog completer te maken met meer info of heb je foto's/video's? Plaats het bij de reacties of stuur een e-mail!

Routebeschrijving:

De route in Olst vanaf 11 uur:
Averbergen => Jan Hooglandstraat => Kornet van Limburgstirumstraat => Thorbeckestraat => Johan de Wittstraat => van Oldenbarneveldstraat =>Kornet van Limburgstirumstraat => Koningstraat => Kuiperstraat => Eendrachtstraat => Pluimstraat => Hendrik Droststraat => Aaldert Geertstraat => Jan Schamhartstraat => Kortricklaan => Grote Lijster => Torenvalk => Jan Schamhartstraat => Rietgors => Vink => Roodborst => Rietgors => Jan Schamhartstraat => Holstohuus

Andere intochten in de buurt
8 dichtstbijzijnde weergegeven

Reacties