Intocht Sinterklaas - Oostzaan

Locatie: Twiske Haven, De Noorderlaaik

Beschrijving:

Op zaterdag 13 november komt Sinterklaas ook naar Oostzaan. Zoals ieder jaar komt hij met de boot aan in Twiske Haven om 14.00 uur. Van verre is hij al te zien en de Sint zal de kinderen dan al horen zingen. Als de boot aangemeerd is loopt hij langs de kinderen naar het podium. En natuurlijk zijn de Pieten er ook, zij lopen kris-kras door de kinderen heen met hun zakken met snoep.

Op het podium staan de danspieten al te dansen. En natuurlijk staat de burgemeester samen met Frank al op het podium. Want de burgemeester zal Sinterklaas welkom heten. Dan mogen er een paar kinderen naar het podium komen om een liedje te zingen. De danspieten komen ook nog even terug om samen met de kinderen een dansje te doen. Aan het eind van het programma loopt de Sint langs de kinderen weer naar zijn boot en kunnen ze hem uitzwaaien. En dan maar hopen dat hij ook nog wat in ons schoen komt doen.

Voor ouders/begeleiders zal het advies van 1,5 meter afstand zoveel mogelijk gevolgd worden.

Download de Sinterklaas App voor intochten, spelletjes en liedjes!

Zoek je de organisatie van dit evenement, probeer dan de weblinks bij meer informatie. Wil je helpen dit overzicht nog completer te maken met meer info of heb je foto's/video's? Plaats het bij de reacties of stuur een e-mail!

Andere intochten in de buurt
8 dichtstbijzijnde weergegeven

Reacties