Intocht Sinterklaas - Opheusden

Locatie: Sporthal De Biezenwei, Fazantstraat 30

Beschrijving:

Eindelijk kan dan het nieuws naar buiten komen dat de Sint en zijn Pieten dit jaar weer naar Opheusden zullen komen. Het is lange tijd onzeker geweest vanwege de Coronamaatregelen, maar de goedheiligman heeft laten weten dat hij dit jaar weer voet aan wal zal zetten in Opheusden.

Dat het er anders uit zal zien dan andere jaren is onvermijdelijk. Zo zal de Sint niet aanmeren bij de pont in Opheusden, maar op een geheime locatie. Gelukkig is er wel een feestje mogelijk, dus is iedereen welkom in Sporthal de Biezenwei in Opheusden om de Sint te verwelkomen. De Sint wordt verwacht op zaterdag 20 november om 14.00uur. Vanaf 13.15uur zijn de deuren open en zal DJ Piet Baakie alvast samen met de kinderen de Sinterklaasliedjes oefenen. Zodra de Sint aanwezig zal zijn barst het feest helemaal los met o.a. de uitreiking van de kleuwedstrijd, muziek en de bekende spelletjesmiddag.

Ook de Sinterklaas intocht Opheusden is gebonden aan de coronamaatregelen, dus daarom zijn er de volgende regels rondom de intocht. Iedereen vanaf 13 jaar zal verplicht zijn een Coronatoegangsbewijs (QR-code) te kunnen tonen en vanaf 14 jaar zal dit i.c.m. een geldige ID kaart moeten. Voor iedereen, dus ook voor de kinderen, is een ticket verplicht. Deze GRATIS tickets zijn t/m zaterdag 20 november af te halen bij de Etos, `t Hommeltje en bij de Zute Inval in Opheusden

Het programma kan nog gewijzigd of in het ergste geval gecanceld worden als er extra (regionale) maatregelen komen die voor de intocht van toepassing zijn. Mocht dit zo zijn, dan maken wij dit via deze website en onze social media kanalen bekend.

Download de Sinterklaas App voor intochten, spelletjes en liedjes!

Zoek je de organisatie van dit evenement, probeer dan de weblinks bij meer informatie. Wil je helpen dit overzicht nog completer te maken met meer info of heb je foto's/video's? Plaats het bij de reacties of stuur een e-mail!

Andere intochten in de buurt
8 dichtstbijzijnde weergegeven

Reacties