LET OP Deze gegevens zijn NIET van 2020, maar van 2019!
Heb jij meer informatie over de intocht van 2020? Stuur ons een e-mail!

Intocht Sinterklaas - Oslo (NO)

Locatie: Oslo International school, Gamle Ringeriksvei 53, Bekkestua

Beschrijving:

Beste ouders/verzorgers, lieve kinderen en zeer gewaardeerde vrijwilligers,

Sinterklaas heeft laten weten ook dit jaar naar Noorwegen te komen. Op zaterdag 30 november wil hij speciaal de kinderen van de Nederlandse Club Oslo en de Nederlandse school NTC Het Noorderlicht komen bezoeken. Alle kinderen (0-10 jaar) mogen op audiëntie en ontvangen een cadeautje van Sinterklaas. Daarnaast zijn er verschillende gezellige Sinterklaasactiviteiten. Ook vrijwilligers kunnen zich opgeven om deze jaarlijkse Nederlandse traditie mee te vieren.

Plaats
Oslo International school, Gamle Ringeriksvei 53, Bekkestua.

Datum en tijd
Zaterdag 30 november 2019. Net als voorgaande jaar, hebben we een ochtend- en middagsessie. Helaas kunnen we bij de groepsindeling geen rekening houden met individuele voorkeuren.

Prijs
150 NOK per kind van 0-10 jaar, voor kinderen van leden van de Nederlandse Club Oslo of kinderen van Nederlandse School Het Noorderlicht.
Per gezin hebben twee personen boven de 10 jaar gratis toegang tot het feest. Voor elke extra persoon boven de 10 jaar is de entreeprijs 50 NOK.

Aanmelding
Gezien de zeer grote belangstelling van afgelopen jaren kunnen we helaas geen introducé(e)s verwelkomen. Sinterklaas kan maximaal 130 kinderen ontvangen.
Aanmelden kan tot 23 oktober via onderstaande link

https://sinterklaas.nederlandsecluboslo.nl

U wordt in deze link gevraagd om een anekdote over uw kinderen van 3 jaar of ouder in te vullen om het geheugen van Sinterklaas op te frissen. Ook kinderen van 0 tot 2 jaar mogen bij Sinterklaas langskomen en ontvangen een cadeautje van hem, maar ze worden niet persoonlijk door de Sint toegesproken.

Betaling

Een wijziging ten opzichte van voorgaande jaren is dat u dit jaar direct betaalt door bij de laatste stap uw betaalgegevens op te geven.

Groepsindeling
Rond 11 november ontvangt u de groepsindeling en weet u of uw kind/kinderen in de ochtend of middag sessie is/zijn ingedeeld.

Vrijwilligers
Om er een geslaagde dag van te maken, heeft de Sinterklaascommissie veel hulp nodig. Denk aan het versieren van de ruimtes, het helpen met pepernoten bakken, het begeleiden van het Pietenparcours en het verzorgen van koffie en lekkernijen. Heeft u geen kinderen maar wilt u toch graag op deze dag de sfeer proeven, meld u zich dan aan als vrijwilliger en vier deze dag met ons mee. Aanmelding als vrijwilliger kan via onderstaande link.

https://forms.gle/xYqbTVYmxec6LjEU9

Overige vragen en reacties: sinterklaas@nederlandseclubolso.nl

Graag tot 30 november!

Groeten,

De Hulppieten van de Nederlandse Club Oslo en de Nederlandse School NTC Het Noorderlicht

Download de Sinterklaas App voor intochten, spelletjes en liedjes!

Zoek je de organisatie van dit evenement, probeer dan de weblinks bij meer informatie. Wil je helpen dit overzicht nog completer te maken met meer info of heb je foto's/video's? Plaats het bij de reacties of stuur een e-mail!

Andere intochten in de buurt
0 dichtstbijzijnde weergegeven

Reacties