LET OP Deze gegevens zijn NIET van 2020, maar van 2019!
Heb jij meer informatie over de intocht van 2020? Stuur ons een e-mail!

Intocht Sinterklaas - Oudenburg

Locatie: aanlegsteiger Geneverpiete, Stationsstraat

Beschrijving:

Zie ginds komt de stoomboot … Op zondag 17 november 2019 komt Sinterklaas weer naar Oudenburg om alles goed voor te bereiden voor pakjesavond. Wees getuige van de intrede en verwelkom hem en zijn Pieten om 13.30 uur aan de Geneverpiete (aanlegsteiger Stationsstraat).

Na de verwelkoming gaan de Sint en zijn pieten in stoet verder richting sporthal Ter Beke voor ‘De Grote Sinterklaasshow’. Een heuse cameraploeg staat klaar om een musical op te nemen. Hopelijk verstoort deze draaidag De Grote Sinterklaasshow niet. Iedereen mag alvast komen meezingen en dansen!

De kinderen kunnen achteraf nog genieten van een eigen momentje bij de Sint om hun tekening af te geven en een foto of een selfie te nemen met Sinterklaas en zijn Pieten. Elk kind gaat ook met een pakje naar huis!

Kinderen betalen 3,00 euro, begeleidende volwassenen moeten niet betalen. Vooraf inschrijven is niet nodig. Let op! De deuren van de sporthal worden pas vanaf 14 uur geopend.

Programma:

  • 13.30 uur | Aankomst van de Sint aan de Geneverpiete (aanlegsteiger Stationsstraat)
  • 14.30 uur | De Grote Sinterklaasshow met als afsluiter de uitdeling van de pakjes en een fotomoment met de Sint en zijn Pieten (*)
  • 17 uur | Afscheid van de Sint

Download de Sinterklaas App voor intochten, spelletjes en liedjes!

Zoek je de organisatie van dit evenement, probeer dan de weblinks bij meer informatie. Wil je helpen dit overzicht nog completer te maken met meer info of heb je foto's/video's? Plaats het bij de reacties of stuur een e-mail!

Andere intochten in de buurt
0 dichtstbijzijnde weergegeven

Reacties