Intocht Sinterklaas - Oudendijk

Locatie: Eetcafé Les Deux Ponts, Slimdijk 2

Beschrijving:

Op zondagmiddag 25 november a.s. om 15.00 uur zet Sinterklaas samen met zijn pietenvrienden, waaronder Pietje Pletmeniet, Pietje Nooitgenoeg en Pietje Durfniet voet aan wal bij eetcafé Les Deux Ponts in Oudendijk.

Nadat "de burrie" Jan Salm Sinterklaas heeft verwelkomd mogen de kinderen later een kijkje nemen op zijn stoomboot. Binnen in het café zal Sinterklaas alle kinderen persoonlijk op schoot nemen en zulen de Pieten veel lekkers uitdelen.

SCHOENTJE ZETTEN
Voorafgaand aan de intocht kunnen alle kinderen op zaterdag 24 november tussen 16.30 en 18.30 uur in het eetcafé hun schoentje bij de haard zetten. Met een beetje geluk zal er ook een Piet op af komen...

OPROEP VOOR OUDERS
Sinterklaas ontvangt graag briefjes met een verhaaltje over de kinderen, voorzien van naam, leeftijd, school hun juf of meester, sport, hobby of iets anders leuks. Deze briefjes mogen in de schoenen worden gestopt tijdens het schoentje zetten.

Zoek je de organisatie van dit evenement, probeer dan de weblinks bij meer informatie. Wil je helpen dit overzicht nog completer te maken met meer info of heb je foto's/video's? Plaats het bij de reacties of stuur een e-mail!

Andere intochten in de buurt
8 dichtstbijzijnde weergegeven

Reacties