LET OP Deze gegevens zijn NIET van 2020, maar van 2019!
Heb jij meer informatie over de intocht van 2020? Stuur ons een e-mail!

Intocht Sinterklaas - Oudewater

Locatie: Markt

Beschrijving:

Sinterklaas komt op zaterdag 23 november 2019 aan in Oudewater!

Smeer jullie keeltjes en leer de Sinterklaasliedjes nog eens goed. Want hij komt, hij komt die lieve goede Sint. Maar hij komt natuurlijk niet alleen, want als Sinterklaas dit jaar weer aan komt dan neemt hij ook al zijn Pieten weer mee naar de Markt om hier door jullie ontvangen te worden in Oudewater. Vernieuwde intocht! Je leest het goed: Sinterklaas komt dit jaar niet aan op het Gasplein en ook Pakjesboot 11 is er niet bij… Hoe gaat dat dan wel? Dat is nog een verrassing! In de Sinterbode die voor de intocht verschijnt, volgt meer informatie.

De nachten worden kouder en natter en daarom heeft Sinterklaas besloten dit jaar een echt Pietenhuis te openen in Oudewater. Hoe cool is dat! Sinterklaas zal dit jaar zijn intrek nemen in het stadhuis en deze zal omgetoverd worden tot een echt Pietenhuis. Iedereen mag, nadat Sinterklaas tijdens de intocht de sleutel heeft ontvangen en deze heeft gegeven aan zijn huispiet, natuurlijk even binnen kijken in het echte Oudewaterse Pietenhuis.

Download de Sinterklaas App voor intochten, spelletjes en liedjes!

Zoek je de organisatie van dit evenement, probeer dan de weblinks bij meer informatie. Wil je helpen dit overzicht nog completer te maken met meer info of heb je foto's/video's? Plaats het bij de reacties of stuur een e-mail!

Andere intochten in de buurt
0 dichtstbijzijnde weergegeven

Reacties