Intocht Sinterklaas - Pijnacker

Locatie: RandstadRail halte Pijnacker-zuid, Hofpleinpad

Beschrijving:

Traditiegetrouw komen Sint en zijn Pieten een week na de landelijke intocht naar Pijnacker. Maar de komst van Sinterklaas naar Pijnacker is niet zeker! Vanuit Madrid bereikt ons het droevige bericht dat de goedheiligman in paniek is omdat zijn kostuum niet volledig is. Het blijkt dat de stola van de Sint is gestolen! Dit is dan ook een oproep aan alle kinderen van Pijnacker: maak zelf een nieuwe stola voor de Sint en laat het ons weten!!!!

Als alles goed gaat komt Sint op 24-11 en dan staan traditionele hoogtepunten gepland, zoals de aankomst bij de Randstadrailhalte Pijnacker-zuid (10.15 uur), de tocht naar en het programma op het Raadhuisplein en een gratis binnenprogramma, uitsluitend bestemd voor kinderen van 4 t/m 9 jaar. Het binnenprogramma is in het CJMV-gebouw, start exact om 14.00 uur en duurt een uur. De zaal gaat om 13.45 uur open.

Het bijwonen van dit programma is gratis, maar kinderen moeten wel een toegangsbewijs hebben. Deze – gratis – toegangsbewijzen kunnen - anders dan voorgaande jaren! - worden afgehaald bij kantoorboekhandel Van Atten. Dat kan vanaf heden.

Zoek je de organisatie van dit evenement, probeer dan de weblinks bij meer informatie. Wil je helpen dit overzicht nog completer te maken met meer info of heb je foto's/video's? Plaats het bij de reacties of stuur een e-mail!

Andere intochten in de buurt
8 dichtstbijzijnde weergegeven

Reacties