Intocht Sinterklaas - Polsbroek

Locatie: vanaf de dorpspomp, Dorpsplein

Beschrijving:

In zijn studeerkamer is de Sint heel druk op en neer aan het lopen.Binnenkort gaat hij weer naar Nederland. Het jaar is voorbij gevlogen. Alles is geregeld voor de komende tijd…. 
De dag van de aankomst is door de welkomstcomités in alle plaatsen tot in de puntjes gepland.

De eerste schoencadeaus zijn gekocht. Bij het rondbrengen zullen de Pieten de laatste verlanglijstjes uit de schoenen meenemen. Dan moeten de cadeaus voor pakjesavond nog snel gekocht worden. Er wonen veel kinderen in Nederland. Veel te kopen en te regelen dus.

Amerigo is er klaar voor, de Pieten hebben hem dagelijks getraind om alle werkzaamheden in Nederland aan te kunnen…

Alles, echt alles, is geregeld. Toch?

Hij belt met het belletje op zijn bureau en de Piet komt aanrennen. “Wat is er Sint? Heeft u dorst? Zal ik een glaasje water halen?” “Nee, Piet,” zegt de Sint. “Ik ben aan het piekeren. Is echt alles geregeld? Weten alle Pieten wat ze moeten doen? Krijgt iedereen cadeautjes?” 
Piet glimlacht: “Ja Sint, alles is geregeld. In Nederland wachten ze op ons. We hebben alles onder controle en er kan niets fout gaan.”

Sinterklaas is gerustgesteld. Er kan niets meer fout gaan. "Alles is geregeld .....?"

Voor de ouders en verzorgers:
17 november rond 14.30 uur komt Sint en zijn gevolg ook naar Polsbroek! Verzamelplek: bij de Dorpspomp.

Het feest is voor kinderen tot en met 8 jaar. Sinterklaas heeft hulp nodig bij de cadeautjes. Een klein cadeautje per kind, max. 5 euro. Met naam en leeftijd inleveren bij Spelverhuur tot uiterlijk 16 november 2018. Wij gaan er van uit dat de kinderen worden begeleid door een volwassene.

Zoek je de organisatie van dit evenement, probeer dan de weblinks bij meer informatie. Wil je helpen dit overzicht nog completer te maken met meer info of heb je foto's/video's? Plaats het bij de reacties of stuur een e-mail!

Andere intochten in de buurt
8 dichtstbijzijnde weergegeven

Reacties