Intocht Sinterklaas - Poperinge

Locatie: Grote Markt

Beschrijving:

Sinterklaas is weer in het land en nodigt graag alle kinderen, ouders en grootouders uit om met hem en de Pieten zijn aankomst te vieren. Om 15 u. heet de Sint iedereen welkom op de Grote Markt.
Na de intrede vertrekt de stoet naar Jeugdcentrum De Kouter voor een boeiende Sinterklaasshow. Clown Rocky presenteert speciaal voor Sinterklaas en zijn Pieten een Super-Sint-Feest! In het programma wordt gezongen, de coolste Sinthits komen voorbij en er wordt gelachen, gegoocheld en vooral toegeleefd naar de komst van de enige echte kindervriend: Sinterklaas!
Gratis toegang! 

Na de show delen Sinterklaas en zijn pieten lekkers uit. Om enig idee te hebben hoeveel pakketjes de Sint en zijn pieten moeten klaarmaken vragen zij om het aantal kinderen dat komt door te geven. Je moet dus wel ingeschreven zijn om een zakje lekkers te krijgen.

Inschrijven doe je door een mailtje te sturen naar sinterklaas@poperinge.be of 057 33 26 29 met vermelding van de namen van de kinderen die je wenst in te schrijven.
Na ontvangst van inschrijvingsbevestiging ben je er zeker bij. Inschrijven kan tot 23 november. Wie niet inschrijft, kan wel de show bijwonen, maar krijgt geen zakje

Zoek je de organisatie van dit evenement, probeer dan de weblinks bij meer informatie. Wil je helpen dit overzicht nog completer te maken met meer info of heb je foto's/video's? Plaats het bij de reacties of stuur een e-mail!

Andere intochten in de buurt
8 dichtstbijzijnde weergegeven

Reacties