LET OP Deze gegevens zijn NIET van 2020, maar van 2019!
Heb jij meer informatie over de intocht van 2020? Stuur ons een e-mail!

Intocht Sinterklaas - Riethoven

Locatie: Veldje bij De Berkenheg, Hoekakker

Beschrijving:

Op zondag 24 november om 13.30 uur verwachten we ook dit jaar weer de Sint en zijn Pieten bij het speelveldje aan de Hoekakker. Het zou fijn zijn als we hen met zijn allen kunnen begroeten.

Vanaf het speelveldje begeleiden we hen, samen met de harmonie en de pony– club, via de Berkenheg naar de School aan de Schoolstraat waar we op het Schoolplein Sint en de Pieten héél hartelijk welkom heten in Riethoven.

Hierna splitst de groep zich als volgt:

  • De groepen 6, 7 en 8 gaan met enkele Zwarte Pieten naar de “Rietstek”. Daar zal na een gezellige disco-uurtje een kleine attentie worden aangeboden.
  • De ouders met de allerkleinste worden in “De Sleutel” verwacht. In deze zaal zullen ook de peuters en de groepen 1 t/m 5 aanwezig zijn. Ook hier worden de kinderen verrast met een attentie.
  • Ook de langdurig zieke inwoners van Riethoven, thuis of in het ziekenhuis en mensen van 90 jaar en ouder worden niet vergeten.

Het comité zal wederom kaartjes voor de attentie verstrekken bij het ophalen van uw bijdrage in de week van 18 t/m 22 november. Om teleurstelling te voorkomen: er worden alleen kaartjes uitgegeven voor de kinderen uit Riethoven t/m groep 8. Wij rekenen op uw komst en danken u voor uw bijdrage.

Namens het Sint-Nicolaas Comité

Download de Sinterklaas App voor intochten, spelletjes en liedjes!

Zoek je de organisatie van dit evenement, probeer dan de weblinks bij meer informatie. Wil je helpen dit overzicht nog completer te maken met meer info of heb je foto's/video's? Plaats het bij de reacties of stuur een e-mail!

Andere intochten in de buurt
0 dichtstbijzijnde weergegeven

Reacties