Intocht Sinterklaas - Rijsbergen

Locatie: Ronde door het dorp

Beschrijving:

Het sinterklaas comité van Rijsbergen is blij dat de Sint heeft laten weten op 14 november 2021 ook naar Rijsbergen te komen De Sint zal een uitgebreide rondrit door het dorp maken zodat alle kleine en grote inwoners van Rijsbergen de Sint en zijn pieten langs de route kunnen toezwaaien.

Rond 13.30 uur zal de rondrit beginnen, voor wat betreft de route hebben de kinderen van de basisschool en kinderopvang allemaal een flyer ontvangen met de exacte route van de rondrit.
Het sinterklaas comité hoopt dat de Sint zijn rondrit door mooi versierde straten mag maken (dus bewoners, zet je beste beentje voor en laat zien hoe erg welkom de Sint is in jouw straat).

Op de route is meer dan genoeg plek (op veilige afstand) voor iedereen die de Sint welkom wil heten op 14 november. Mocht je de flyer met de route niet ontvangen hebben (er zijn wel eens kinderen die iets kwijtraken, om over ouders nog maar te zwijgen), dan kunt u een mail sturen naar sinterklaasinrijsbergen@gmail.com.

Download de Sinterklaas App voor intochten, spelletjes en liedjes!

Zoek je de organisatie van dit evenement, probeer dan de weblinks bij meer informatie. Wil je helpen dit overzicht nog completer te maken met meer info of heb je foto's/video's? Plaats het bij de reacties of stuur een e-mail!

Andere intochten in de buurt
8 dichtstbijzijnde weergegeven

Reacties