LET OP Deze gegevens zijn NIET van 2020, maar van 2019!
Heb jij meer informatie over de intocht van 2020? Stuur ons een e-mail!

Intocht Sinterklaas - Rockanje

Locatie: Woonzorgcentrum Stuifakkers, Briggemandreef 2

Beschrijving:

Sinterklaas doet op zaterdag 16 november 2019 Rockanje aan.

Het Sintontvangst comité van Probaro is al een tijdje druk in de weer met alle voorbereidingen. Veel ondernemers van Rockanje dragen hieraan hun steentje bij om er een geslaagd feest van te maken. De op donderdag 14 november tussen 14.00 en 17.00 bij SCC de Merel ingeleverde schoentje(s) bij het Schoenzetten kunnen op 16 november tussen 09.30 en 12.00 worden opgehaald.

De Sint wordt rond 14.15 uur door Muziekvereniging "Ons Genoegen" Rockanje Rockanje opgehaald bij de Stuifakkers en zal rond de klok van 14.30 door burgemeester de Jong worden ontvangen bij het Gemeentehuis. Vervolgens maak de Sint, voorafgegaan door Ons Genoegen, een kleine tour door Rockanje maken die zal eindigen op het Dorpsplein. Hier is een podium opgesteld en zal door de Pieten en Ons Genoegen worden gezorgd voor een gezellige sfeer. Op het podium kunnen de kinderen met de Sint of Pieten op de foto of staan ze klaar voor een selfie

Sinterklaas heeft laten weten dat hij het heel leuk zou vinden als er veel kinderen, ouders, opa's en oma's meelopen tijdens zijn rondrit of langs de route staan.

Ziet Sinterklaas jullie de 16de? Sinterklaas en zijn Pieten kijken er naar uit !https://www.sinterklaasintocht.info/administrator/index.php?option=com_sintintocht&view=evenement&layout=edit&sint_evenement_id=15733#

Download de Sinterklaas App voor intochten, spelletjes en liedjes!

Zoek je de organisatie van dit evenement, probeer dan de weblinks bij meer informatie. Wil je helpen dit overzicht nog completer te maken met meer info of heb je foto's/video's? Plaats het bij de reacties of stuur een e-mail!

Routebeschrijving:

De route die de Sint af zal leggen is Dwarsweg - Hoogvlietlaan - Middeldijk - Dorpsweg - Dorpsplein

Andere intochten in de buurt
0 dichtstbijzijnde weergegeven

Reacties