Intocht Sinterklaas - Roosendaal

Locatie: Westelijke Havendijk/Kadeplein

Beschrijving:

Ook dit jaar zal Sinterklaas met zijn grote stoomboot overvol Pieten, snoepgoed én cadeautjes de haven van Roosendaal binnenvaren; en wel op zaterdag 13 november 2021  rond de klok van 13.00 uur.
In de zwaaikom zal de Sint verwelkomd door onze burgemeester Han van Midden.

Ook dit jaar staat Cindy in de zwaaikom om Sinterklaas te verwelkomen en alles gereed te maken voor zijn aankomst.

En kom gerust op tijd, want vanaf 12.30 uur is er al van alles te zien en te doen in de zwaaikom. Zo zal DJ Piet al vroeg aanwezig zijn om voor een vrolijke noot te zorgen!
Na de officiële ontvangst door de burgemeester zal Sinterklaas met zijn trouwe viervoeter zijn intocht door Roosendaal gaan rijden, vergezeld door een bonte stoet met vele muziekgroepen, CircusPieten, FietsPieten, en SnoepPieten natuurlijk !
Uiterlijk om 16.00 uur keert Sinterklaas dan terug naar zijn Paleis om bij te komen van de lange reis en de drukke dag. Want daarna heeft hij nog enkele hele drukke weken voor de boeg!

 

Download de Sinterklaas App voor intochten, spelletjes en liedjes!

Zoek je de organisatie van dit evenement, probeer dan de weblinks bij meer informatie. Wil je helpen dit overzicht nog completer te maken met meer info of heb je foto's/video's? Plaats het bij de reacties of stuur een e-mail!

Routebeschrijving:

Sinterklaas vaart met zijn Pieten de haven van Roosendaal binnen.  Na de officiële ontvangst door de burgemeester zal Sinterklaas met zijn trouwe viervoeter zijn intocht door Roosendaal gaan rijden, vergezeld door een bonte stoet met vele muziekgroepen, CircusPieten, FietsPieten, en SnoepPieten natuurlijk!

De route van de Intocht door de binnenstad:
Kadeplein – Frans Halslaan – Jac Vosstraat – Kade – Markt – Raadhuisstraat – Jan Snelstraat – Nieuwe Markt – Roselaarplein – busstation – dr. Brabersstraat – Markt – Bloemenmarkt – Molenstraat – Burg. Prinsensingel.

Andere intochten in de buurt
8 dichtstbijzijnde weergegeven

Reacties