LET OP Deze gegevens zijn NIET van 2020, maar van 2019!
Heb jij meer informatie over de intocht van 2020? Stuur ons een e-mail!

Intocht Sinterklaas - Roosendaal

Locatie: Westelijke Havendijk/Kadeplein

Beschrijving:

Ook dit jaar zal Sinterklaas met zijn grote stoomboot overvol Zwarte Pieten, snoepgoed én cadeautjes de haven van Roosendaal binnenvaren; en wel op zaterdag 16 november 2019 rond de klok van 13.00 uur.
Vanaf de aanlegplaats zal Sint naar het Kadeplein gaan, waar hij wordt ontvangen door onze burgemeester.

Ook dit jaar staan Cindy en Wilma op de Kade om Sinterklaas te verwelkomen en alles gereed te maken voor zijn aankomst. En kom gerust op tijd, want vanaf 12.30 uur is er al van alles te zien op het Kadeplein. Zo zal DJ Piet al vroeg aanwezig zijn om voor een vrolijke noot te zorgen!
Na de officiële ontvangst door de burgemeester zal Sinterklaas met zijn trouwe viervoeter zijn intocht door Roosendaal gaan rijden, vergezeld door een bonte stoet met vele muziekgroepen, CircusPieten, FietsPieten, PaardenPieten en SnoepPieten natuurlijk !
Uiterlijk om 16.00 uur keert Sinterklaas dan terug naar zijn Paleis om bij te komen van de lange reis en de drukke dag. Want daarna heeft hij nog enkele hele drukke weken voor de boeg!

Wij wensen iedereen een fijne Sinterklaas –periode toe !

Download de Sinterklaas App voor intochten, spelletjes en liedjes!

Zoek je de organisatie van dit evenement, probeer dan de weblinks bij meer informatie. Wil je helpen dit overzicht nog completer te maken met meer info of heb je foto's/video's? Plaats het bij de reacties of stuur een e-mail!

Andere intochten in de buurt
0 dichtstbijzijnde weergegeven

Reacties