Intocht Sinterklaas - Rotterdam

Locatie: Marinus Bolkplein

Beschrijving:

Dit jaar wordt het Sinterklaasfeest (in samenwerking met de winkeliersvereniging Het Lage Land en de gemeente) gehouden op het grote plein op het Marinus Bolkplein. Op zaterdag 17 november 2018.

We hebben al van Sinterklaas begrepen dat het een heel groot feest gaat worden met heel veel pieten, pepernoten en muziek. De flyers worden op dit moment gedrukt in het grote pietenhuis en daarna rondgedeeld in de wijk. Let de komende dagen dus goed op de brievenbus!

Omdat het dit jaar anders gevierd wordt dan voorgaande jaren, willen we de leden van Buurt en Speeltuinvereniging Het Lage Land, naast het grote feest op het plein nog een extraatje bieden.

Alle kinderen van de leden t/m 8 jaar kunnen tot zondag 25 november 2018 hun schoen komen zetten in de Speeltuin en wie weet heeft Sinterklaas of een van zijn pieten er dan op zaterdag 1 december een cadeautje in gedaan. Vanaf 1 december kan je komen kijken in de speeltuin of je schoen gevuld is. Schoenen kunnen ingeleverd worden aan de bar in de speeltuin bij een van onze vrijwilligers

Op het plein worden op 17 november tevens tekeningen uitgedeeld die t/m 1 december ingeleverd kunnen worden in de Speeltuin. Wie weet win je dan een mooie prijs!

Zoek je de organisatie van dit evenement, probeer dan de weblinks bij meer informatie. Wil je helpen dit overzicht nog completer te maken met meer info of heb je foto's/video's? Plaats het bij de reacties of stuur een e-mail!

Andere intochten in de buurt
8 dichtstbijzijnde weergegeven

Reacties