Intocht Sinterklaas - Rotterdam

Locatie: Plaswijckpark, Ringdijk 20

Beschrijving:

Het was een hoop geregel maar het is ons gelukt! Sinterklaas en zijn pieten komen Plaswijckpark bezoeken. We zijn enorm blij om hem te mogen ontvangen en jij bent natuurlijk van harte welkom.

Zondag 25 november is het zo ver! Dan vieren wij de verjaardag van de sint. Dat doen we op de gloednieuwe schaatsbaan in ons park. Sinterklaas zelf kan vanwege zijn leeftijd niet schaatsen, maar zijn pieten hebben al beloofd om de schaatsbaan op stelten te komen zetten. We starten om 13.30 uur met het feest. Naast schaatsen met de pieten, kun je met Sinterklaas op de foto, gaan we natuurlijk met z’n allen voor hem zingen én zijn er cadeaus voor iedereen. Omdat de sint een drukke agenda heeft moet hij rond 16.30 helaas al weer weg maar niet voordat wij hem met z’n allen uitgezwaaid hebben. Het wordt een feest!

Voor de Sinterklaasintocht in Plaswijckpark zijn de reguliere entreeprijzen van toepassing.

Zoek je de organisatie van dit evenement, probeer dan de weblinks bij meer informatie. Wil je helpen dit overzicht nog completer te maken met meer info of heb je foto's/video's? Plaats het bij de reacties of stuur een e-mail!

Andere intochten in de buurt
8 dichtstbijzijnde weergegeven

Reacties