Intocht Sinterklaas - Rotterdam Zevenkamp

Locatie: VTV De Tochten, Cole Porterstraat 2

Beschrijving:

De feestelijke intocht is op zaterdag 13 november. Dan vertrekt Sinterklaas om 14.00 uur vanaf de volkstuinvereniging De Tochten met zijn Pieten en fanfare. Rond 14.30 komt hij dan aan op het Ambachtsplein.

Tijdens deze dagen kan er bij Bea van Opto-Ring aan het Ambachtsplein 14-16 een kleurplaat worden afgehaald EN ook weer worden ingeleverd. Sinterklaas zal dan rond 15.00 uur bekend maken welke 5 jongens en welke vijf meisjes de teken- en kleurwedstrijd gewonnen hebben. De hoofdprijs is een bezoek van Sinterklaas en Pieten thuis. De platen moeten voor 10 november 12.00 uur ingeleverd zijn bij Bea.

Doordat de coronaregels nog steeds geldig zijn, kan Sinterklaas alleen kinderen tot 12 jaar bij hem op het podium roepen. Anders zouden er QR-codes gescand moeten worden en daar hebben de Pieten hele grote problemen mee.

Download de Sinterklaas App voor intochten, spelletjes en liedjes!

Zoek je de organisatie van dit evenement, probeer dan de weblinks bij meer informatie. Wil je helpen dit overzicht nog completer te maken met meer info of heb je foto's/video's? Plaats het bij de reacties of stuur een e-mail!

Andere intochten in de buurt
8 dichtstbijzijnde weergegeven

Reacties