LET OP Deze gegevens zijn NIET van 2020, maar van 2019!
Heb jij meer informatie over de intocht van 2020? Stuur ons een e-mail!

Intocht Sinterklaas - Sas van Gent

Locatie: Voormalig Stadhuis, Museumhaven/Prinsenkade

Beschrijving:

Ja hoor, het is weer bijna zover!

Zaterdagmiddag 16 november stapt hij in Sas van Gent weer aan wal bij de Museumhaven aan de Prinsenkade en wel om     2 uur (14.00 uur).

Sinterklaas is nogal precies, dus zal hij ook wel precies op tijd aankomen. En, hij is dan niet alleen. Hij neemt ook enkele Zwarte Pieten mee.

Wij hebben al met Sinterklaas geappt om te vragen of hij ook speelgoed en pepernoten wil meenemen.

Daar moest hij heel hartelijk om lachen.

Hij appte terug: "Wat hadden jullie dan gedacht? Natuurlijk heb ik cadeautjes meegebracht en grote zakken vol met pepernoten om in Sas te worden uitgegoten"

Dus lieve kinderen jullie weten nu, dat Sinterklaas en de Pieten er klaar voor zijn. Voor zaterdagmiddag 16 november dus.

We hebben nog even gevraagd of hij al op de stoomboot is. Hij zei, dat dat nog niet zo is. Dit zou volgens hem nog een beetje te vroeg zijn. Maar, zeer binnenkort stappen ze op de boot om naar Nederland en dus ook naar Sas van Gent te varen.

Download de Sinterklaas App voor intochten, spelletjes en liedjes!

Zoek je de organisatie van dit evenement, probeer dan de weblinks bij meer informatie. Wil je helpen dit overzicht nog completer te maken met meer info of heb je foto's/video's? Plaats het bij de reacties of stuur een e-mail!

Andere intochten in de buurt
0 dichtstbijzijnde weergegeven

Reacties