Intocht Sinterklaas - Schalkhaar

Locatie: Park Braband, Wissinkhof 34

Beschrijving:

Sinterklaas komt weer met een daverend dansfeest naar Schalkhaar!

Samen met zijn Pieten is Sinterklaas weer druk bezig met de voorbereidingen om naar Nederland te komen. Zoals altijd zullen ze Schalkhaar ook niet overslaan. Dit jaar zullen ze op 25 november een bezoek brengen aan Schalkhaar. 

Het dansfeest van vorig jaar was een groot succes, daarom heeft Sinterklaas gevraagd om dit jaar er weer een dansspektakel van te maken. De vraag aan alle kinderen is dan ook weer om de dansschoenen aan te trekken! 

Vanaf woonzorgcentrum Park Braband zal Sinterklaas samen met zijn pieten om 13.30 uur richting Sporthal Westenberg aan de Garderegimentsweg gaan. Sinterklaas vindt het enorm leuk als er veel kinderen, ouders en grootouders samen met hem en de Pieten richting de Sporthal gaan. Dit alles begeleid door de Pietenband. 

In de sporthal wordt Sinterklaas ontvangen door alle kinderen en wordt hij welkom geheten door de wethouder Thomas Walder van de gemeente Deventer. De Pietenband is er voor de muzikale begeleiding en zoals eerder benoemd zal er lekker gedanst gaan worden met zijn allen. Ook de DJ piet is van de partij en is druk in de weer om allemaal leuke liedjes voor jullie uit te zoeken en te mixen. Zo gaan we er met z’n allen weer een grandioos feest van maken!!! 

En vergeet natuurlijk niet een mooie muts op te doen met je naam erop, dat kan Sinterklaas heel erg waarderen. 

Tot 25 november 13.30 uur bij Huize Park Braband of om 14.00 uur in de Sporthal de Westenberg in Schalkhaar! 

Zoek je de organisatie van dit evenement, probeer dan de weblinks bij meer informatie. Wil je helpen dit overzicht nog completer te maken met meer info of heb je foto's/video's? Plaats het bij de reacties of stuur een e-mail!

Andere intochten in de buurt
8 dichtstbijzijnde weergegeven

Reacties