Intocht Sinterklaas - Schiermonnikoog

Locatie: Steiger veer

Beschrijving:

De Kapitein-Piet heeft ons laten weten dat het schip op schema ligt , dat er geen corona heerst aan boord en dat Sinterklaas op zaterdag 20 november naar Schiermonnikoog komt. Om 14.00 uur vertrekken de bussen vanaf school naar de steiger, waar we rond 14.10 uur Sinterklaas en de Pieten verwachten. Vervolgens gaan we met de bussen terug naar het dorp. Hier lopen we vanaf de Reeweg naar het gemeentehuis, waar burgemeester Ineke van Gent Sinterklaas welkom zal heten. Na de toespraak van Sinterklaas gaan we naar het Dorpshuis voor een gezellig onderonsje met Sinterklaas en natuurlijk mogen de kinderen even dansen met de Pieten. Rond 16.00 uur stopt het feestje met Sinterklaas en de Pieten.

Let op: Vanwege de huidige corona-regels is het dragen van een mondkapje in de bussen verplicht. Bij het dorpshuis word u (vanaf 13 jaar) vriendelijk verzocht om een geldige QR-code én identiteitsbewijs te laten zien.

Download de Sinterklaas App voor intochten, spelletjes en liedjes!

Zoek je de organisatie van dit evenement, probeer dan de weblinks bij meer informatie. Wil je helpen dit overzicht nog completer te maken met meer info of heb je foto's/video's? Plaats het bij de reacties of stuur een e-mail!

Andere intochten in de buurt
8 dichtstbijzijnde weergegeven

Reacties