Intocht Sinterklaas - Schiermonnikoog

Locatie: Steiger veer

Beschrijving:

Sinterklaas heeft het bestuur van Vereniging Dorpsbelang laten weten, dat hij op zaterdag 24 november naar Schiermonnikoog komt. Sinterklaas komt rond de klok van twee aan bij de steiger van de veerboot met heel veel cadeautjes en vele pieten. We gaan met de bus terug naar het dorp, waar sinterklaas en zijn gezelschap op de hoek Reeweg-Paaslandweg (Toxbar) uitstappen en wandelend naar het gemeentehuis gaan, waar hij welkom wordt geheten door onze burgemeester. Daarna kunnen de (klein)kinderen van onze leden nog komen dansen met sinterklaas en zijn pieten in het Dorpshuis!

Sinterklaas komt rond de klok van twee aan bij de steiger van de veerboot met heel veel cadeautjes en vele pieten. We gaan met de bus terug naar het dorp, waar sinterklaas en zijn gezelschap aan de Reeweg uitstappen en wandelend naar het gemeentehuis gaan, waar hij welkom wordt geheten door onze burgemeester.

Daarna kunnen de (klein)kinderen van onze leden nog komen dansen met sinterklaas en zijn pieten in het Dorpshuis!

Zoek je de organisatie van dit evenement, probeer dan de weblinks bij meer informatie. Wil je helpen dit overzicht nog completer te maken met meer info of heb je foto's/video's? Plaats het bij de reacties of stuur een e-mail!

Andere intochten in de buurt
8 dichtstbijzijnde weergegeven

Reacties