Intocht Sinterklaas - Schoonebeek

Locatie: Pallerdplein

Beschrijving:

De pieten hebben vernomen dat in Nederland heel veel gezinnen naar de 'The Voice of Holland' kijken. Nu willen de pieten van sinterklaas ook wel eens weten welke piet het beste kan zingen, dus hebben ze aan Sinterklaas gevraagd of ze 'The Voice of Piet' mogen organiseren zodat de kinderen kunnen beoordelen welke piet het beste is. Sinterklaas vond het goed dus heeft hij Hoofdpiet de opdracht gegeven dit te overleggen met de winkeliersvereniging van Schoonebeek. De winkeliers vereniging vond dit een heel erg leuk idee en wou heel graag helpen dit te organiseren. 
De pieten kijken er naar uit en kunnen niet wachten om te mogen optreden!
Hoofdpiet had een opgave lijst in het kasteel neergehangen. Maar er hebben zich maar 4 pieten opgegeven? 

Huh?!? Hoe kan dat nou weer, alle pieten wilden dit zo graag? Hoofdpiet is even op onderzoek gegaan en wat blijkt nou...... De meeste pieten durven niet eens op te treden voor zoveel mensen! Hoofdpiet heeft dit voorgelegd aan Sinterklaas. En Sinterklaas moest lachen 'Hahahaha' nou dan wordt het alleen maar makkelijker voor de kinderen om te kiezen welke piet het beste kan zingen, lachte de Sint!

Zoek je de organisatie van dit evenement, probeer dan de weblinks bij meer informatie. Wil je helpen dit overzicht nog completer te maken met meer info of heb je foto's/video's? Plaats het bij de reacties of stuur een e-mail!

Andere intochten in de buurt
8 dichtstbijzijnde weergegeven

Reacties