LET OP Deze gegevens zijn NIET van 2020, maar van 2019!
Heb jij meer informatie over de intocht van 2020? Stuur ons een e-mail!

Intocht Sinterklaas - Zeven (D)

Locatie: Klein Seedorf, Am Twistenberg 120, Gebouw 44A

Beschrijving:

Het Sinterklaasfeest wordt als sinds de Middeleeuwen gevierd en staat in Nederland op de lijst van immaterieel erfgoed. Voor onze vereniging is het dan ook een belangrijke traditie.

De Goed Heiligman heeft ons laten weten dat hij ook dit jaar weer naar ons clubhuis "Klein Seedorf" zal komen en U bent natuurlijk met uw kinderen en/of kleinkinderen van harte welkom.

Om ervoor te zorgen dat er dan ook voldoende chocolademelk en speculaas is, meldt u zich even op "aanmelding@ntvs.de" aan of schrijft u zich in op de lijst in het clubhuis.

Surprises voor uw kinderen kunt U tijdens de openingsuren in Klein Seedorf afgeven t/m woensdag 27 november, graag met een briefje voor Sinterklaas erbij met informatie over uw kind.

Op 30 november is het clubhuis open om 16.00 uur. De Sint en zijn Piet worden om 17.00 uur verwacht! Sinterklaas hoopt natuurlijk dat hij dan veel kinderen ziet die hij blij kan maken. 

Download de Sinterklaas App voor intochten, spelletjes en liedjes!

Zoek je de organisatie van dit evenement, probeer dan de weblinks bij meer informatie. Wil je helpen dit overzicht nog completer te maken met meer info of heb je foto's/video's? Plaats het bij de reacties of stuur een e-mail!

Andere intochten in de buurt
0 dichtstbijzijnde weergegeven

Reacties