LET OP Deze gegevens zijn NIET van 2020, maar van 2019!
Heb jij meer informatie over de intocht van 2020? Stuur ons een e-mail!

Intocht Sinterklaas - Silvolde

Locatie: Markt 4

Beschrijving:

Na de welkomstceremonie op de Markt, zal Sinterklaas samen met alle kinderen naar het Willem Tell gebouw gaan, alwaar het inmiddels alom bekende ‘Donders Stevige Sinterklaasfeest’ wordt gehouden.
Ook dit jaar zullen alle bekende ingrediënten er weer zijn: een stoere band speciaal voor de gelegenheid samengesteld, een groots pietenorkest ‘Sinterbrass’, het duo Donders Stevig (Rob Donderwinkel en Camiel Steverink), een heleboel Pieten en natuurlijk Sinterklaas. Alles is dus weer aanwezig om er weer een Donders Stevig Sinterklaasfeest van te maken.
Uiteraard is er na afloop van de intocht ook nog de mogelijkheid voor een praatje met de pieten of een selfie met Sinterklaas, maar dat spreekt voor zich. De organisatie hoopt op een ouderwets feest voor iedereen, zoals die er al jaren is en nog jaren zal blijven in Silvolde.

Download de Sinterklaas App voor intochten, spelletjes en liedjes!

Zoek je de organisatie van dit evenement, probeer dan de weblinks bij meer informatie. Wil je helpen dit overzicht nog completer te maken met meer info of heb je foto's/video's? Plaats het bij de reacties of stuur een e-mail!

Andere intochten in de buurt
0 dichtstbijzijnde weergegeven

Reacties