Intocht Sinterklaas - Sint-Huibrechts-Lille

Locatie: Speelplaats basisschool Helibel, Sint-Hubertusstraat 3

Beschrijving:

Groot Sinterklaasfeest voor alle kinderen van Sint-Huibrechts-Lille tot 12 jaar. Ook dit jaar brengen Sinterklaas en zijn Zwarte Pieten een bezoek aan St.-H.-Lille. Voor elk kind wordt er een heerlijke zak met lekkers voorzien tegen afgifte van het bonnetje van de Gezinsbond.

Ook dit jaar brengt Sinterklaas, samen met zijn Zwarte Pieten een bezoekje aan Sint-Huibrechts-Lille. We gaan er een heel gezellig feest van maken op zondag 25 november 2018. Alle kleuters en kinderen van de lagere school worden om 13.15 uur verwacht op de speelplaats van Helibel. Daar zal ik met de Pieten arriveren, waarna we in een feestelijke stoet verder trekken naar de Parochiezaal. Tegen afgifte van het bonnetje van de Gezinsbond, krijgen jullie een heerlijke zak vol lekkers. Als je deze namiddag niet wil missen dan kan je het bonnetje kopen aan 3 euro per stuk op de Bosuil. De bonnetjes zijn te koop vanaf 15 oktober tot en met 16 november. Na deze datum is er geen aankoop meer mogelijk. Om 15.30 uur zal het feest ten einde zijn waarna ik de overgebleven snoepzakken mee terug neem naar Spanje. Voor het Sinterklaasfeest hebben de kinderen een bonnetje van de Gezinsbond nodig. In ruil voor dit bonnetje krijgen ze een heerlijke zak met snoep.

Zoek je de organisatie van dit evenement, probeer dan de weblinks bij meer informatie. Wil je helpen dit overzicht nog completer te maken met meer info of heb je foto's/video's? Plaats het bij de reacties of stuur een e-mail!

Andere intochten in de buurt
8 dichtstbijzijnde weergegeven

Reacties