Intocht Sinterklaas - Sint Willebrord

Locatie: rotonde Vosdonkseweg

Beschrijving:

'Vol verwachting klopt ons hart…'.  De landelijke intocht van Sinterklaas is komende zaterdag in Zaanstad. Een dag later al, op zondag, brengen de Goedheiligman en zijn Zwarte Pieten ook een bezoek aan Sint Willebrord.

Naar verwachting maakt de Sint omstreeks 13.10 zijn opwachting bij de rotonde met de Vosdonkseweg. Hier zal Fanfare de Eendracht hem opwachten en Sinterklaas vergezellen op zijn tocht door Sint Willebrord. Rond 13.45 arriveert Sinterklaas bij Hotel de Kwast aan de Vijverstraat 15 in Sint Willebrord. Daar gaat vanaf 12.45 uur een programma aan vooraf. Enkele van zijn muziekpieten zullen Sinterklaas hier opwachten, samen met het intochtcomité . Na wat handjes schudden zal Sint de zaal betreden. Om 14.10 uur zal wethouder de Bruijn namens de Gemeente Rucphen een welkomstwoordje spreken. Hierna gaat het  Pepernotenbal van start. Een bal met zang en dans door Zwarte Pieten en kinderen. Rond het klokje van 16.15 zullen alle aanwezige kinderen een cadeautje krijgen van Sint en zijn Zwarte  Pieten. De uitbater en Sinterklaas hebben beloofd nog een leuk onderdeel aan deze middag toe te voegen.

Zoek je de organisatie van dit evenement, probeer dan de weblinks bij meer informatie. Wil je helpen dit overzicht nog completer te maken met meer info of heb je foto's/video's? Plaats het bij de reacties of stuur een e-mail!

Andere intochten in de buurt
8 dichtstbijzijnde weergegeven

Reacties