Intocht Sinterklaas - Sint-Niklaas

Locatie: Grote Markt

Beschrijving:

Hij komt, hij komt, de lieve goede Sint …

Op woensdag 14 november verwelkomen we Sinterklaas in de stad die zijn naam draagt en waar hij tot zijn verjaardag zal verblijven. Een flitsende show op de Grote Markt en een speelse optocht naar zijn Huis zijn de traditionele ingrediënten van een warm onthaal.

Welkom vanaf 14.00 uur op de Grote Markt!

Programma:

  • 14.30 uur - Grote Welkomshow
    De Grote Welkomshow start met een flitsend optreden van The Peatles. Vertrouwde melodieën met een vrolijke kwinkslag. Sinterklaas zelf wordt verwacht rond 15 uur. Daarna zingen we vele sinterklaasliedjes, samen met Sinterklaas en zijn vele zwarte pieten.
  • 16.30 uur - De stoet
    Na de show verlaat Sinterklaas de Grote Markt en trekt hij samen met alle Zwarte Pieten en heel zijn bagage door de Stationsstraat naar zijn Huis : de uitvalsbasis voor zijn verblijf in Vlaanderen, tot zijn verjaardag op 6 december. Kom jij dan ook nog even goedendag zeggen?

Zoek je de organisatie van dit evenement, probeer dan de weblinks bij meer informatie. Wil je helpen dit overzicht nog completer te maken met meer info of heb je foto's/video's? Plaats het bij de reacties of stuur een e-mail!

Andere intochten in de buurt
8 dichtstbijzijnde weergegeven

Reacties