LET OP Deze gegevens zijn NIET van 2018, maar van 2017!
Heb jij meer informatie over de intocht van 2018? Stuur ons een e-mail!

Intocht Sinterklaas - Sint-Niklaas

Locatie: Grote Markt

Beschrijving:

Sinterklaas komt aan in de stad die zijn naam draagt en waar hij tot zijn verjaardag zal verblijven!

Het Sinterklaasspeelplein met knutsel-, crea-, toneel-, muziek-, natuur- en scherminitiaties, ponyritjes, springkasteel, kermisattracties, smulkramen & schminkstand opent om 13.30 uur.

De Grote Welkomshow start om 14.30 uur met een flitsend optreden van The Peatles. Sinterklaas wordt verwacht rond 15 uur. Daarna zingen we sinterklaasliedjes, samen met Sinterklaas en zijn zwarte pieten. Als absolute hoogtepunt klautert Klimpiet in een 65-meter hoge mast!

Sinterklaas heeft dit jaar ook wel een boeiende uitdaging in petto: verbreek het wereldrecord Sinterklaasliedjes zingen! Samen met jou, jouw familie, vrienden, vereniging en school moet het lukken. Schrijf je nu in op www.sinterklaaszingt.be

Rond 16.30 uur verlaat Sinterklaas de Grote Markt en trekt hij samen met alle Zwarte Pieten en heel zijn bagage door de Stationsstraat naar zijn Huis, waar hij verblijft tot zijn verjaardag op 6 december. Kom jij dan ook nog even goedendag zeggen?

GRATIS!

Zoek je de organisatie van dit evenement, probeer dan de weblinks bij meer informatie. Wil je helpen dit overzicht nog completer te maken met meer info of heb je foto's/video's? Plaats het bij de reacties of stuur een e-mail!

Andere intochten in de buurt
1 dichtstbijzijnde weergegeven

Reacties