LET OP Deze gegevens zijn NIET van 2020, maar van 2019!
Heb jij meer informatie over de intocht van 2020? Stuur ons een e-mail!

Intocht Sinterklaas - Sliedrecht

Locatie: Haven

Beschrijving:

Op zaterdag 16 november 2019 komt de stoomboot met Sinterklaas en al zijn Pieten weer aan in de haven van Sliedrecht. De goedheiligman zette rond 09:30 uur voet aan wal in de Haven van Sliedrecht aan de loswal van de schuttevear kade. Voor dat hij de haven binnen vaart,vaart hij langs de Ard. Volkersingel om naar de kinderen te zwaaien.

In de middag zullen er weer 2 shows te zien zijn in sporthal de Stoep. Kaarten voor deze voorstelling zijn verkrijgbaar vanaf maandag 11 november bij Intratuin Sliedrecht (vanaf 9.30 uur) en bij La Bonniere aan het burgemeester Winklerplein in Sliedrecht (Vanaf 13.00 uur) vanaf dinsdag 12 november bij Fa de Vries aan de kerkbuurt ( vanaf 9.00 uur).

Het is een kindershow dus per 1 kind mag er maximaal 1 begeleider mee naar de show (helaas moeten we hierop controleren). Er kunnen geen kaarten van te voren gereserveerd worden.

Wij vragen u vriendelijk om niet meer kaarten af te halen dan dat u werkelijk gaat gebruiken, zodat er zoveel mogelijk kinderen kunnen genieten van de show. Mocht u onverhoopt toch niet kunnen, wilt u dan de kaarten weer inleveren bij Fa de Vries aan de kerkbuurt of aan de zaal.

Download de Sinterklaas App voor intochten, spelletjes en liedjes!

Zoek je de organisatie van dit evenement, probeer dan de weblinks bij meer informatie. Wil je helpen dit overzicht nog completer te maken met meer info of heb je foto's/video's? Plaats het bij de reacties of stuur een e-mail!

Andere intochten in de buurt
0 dichtstbijzijnde weergegeven

Reacties