Intocht Sinterklaas - Soest

Locatie: Van Weedestraat

Beschrijving:

Sinterklaas zal ook dit jaar een bezoek brengen aan Soest. Helaas staat de huidige situatie in Nederland het niet toe dat er een traditionele intocht georganiseerd kan worden. Vandaar dat ook er in Soest een afwijkende opzet is dan vooraf bedacht is door de organisatie. Sinterklaas komt zeker naar Soest, maar er zal helaas geen gelegenheid voor de Sint zijn om lang ergens stil te staan. Wel krijgen alle kinderen van Soest de gelegenheid om de Sint te zien, even naar hem te zwaaien en om eventueel een tekening aan één van de pieten te geven.

Het programma zal er nu (waarschijnlijk) zo uit komen te zien dat om ongeveer 14.00 uur Sinterklaas aankomt op de Van Weedestraat. Na een kort ontvangst door burgemeester Rob Metz trekt deze verder door de Soest via Steenhofstraat, Middelwijkstraat en Kerkstraat naar het eindstation winkelcentrum Soest Zuid, waar hij rond 15.30 uur wordt welkom geheten door de burgemeester. Sinterklaas wordt tijdens zijn tocht uiteraard vergezeld door vele (roetveeg)pieten die al lopend fietsend of rijdend op een ander voertuig de toeschouwers zullen plezieren.

Download de Sinterklaas App voor intochten, spelletjes en liedjes!

Zoek je de organisatie van dit evenement, probeer dan de weblinks bij meer informatie. Wil je helpen dit overzicht nog completer te maken met meer info of heb je foto's/video's? Plaats het bij de reacties of stuur een e-mail!

Andere intochten in de buurt
8 dichtstbijzijnde weergegeven

Reacties