LET OP Deze gegevens zijn NIET van 2020, maar van 2019!
Heb jij meer informatie over de intocht van 2020? Stuur ons een e-mail!

Intocht Sinterklaas - Someren

Locatie: Wilhelminaplein

Beschrijving:

Op zondag 17 november 2019 bezoekt Sinterklaas Someren-Dorp. Het Jeugdcomité organiseert voor hem en zijn Pieten een groot Sinterklaasfeest in De Ruchte. Voorafgaand aan dit feest is er een warm onthaal van de Sint en zijn Pieten op het Wilhelminaplein om 14.00 uur. Burgemeester Dilia Blok en Vera Deenen, voorzitter van het Jeugdcomité, zijn erbij.

Wil je Sinterklaas begroeten? Dat kan door een plek in te nemen langs de route die start om 13.40 uur bij De Ruchte en gaat via Kerkstraat, Postelplein, Postelstraat en dan naar het Wilhelminaplein. Muziekvereniging Somerens Lust vergezelt de Sint en zijn Pieten. Een intocht die je niet mag missen! Als Sinterklaas het bordes van het gemeentehuis verlaat, dan gaat hij naar De Ruchte. Daar vieren wij met hem alvast zijn verjaardag.

Het feest in de Ruchte begint om 15.00 uur. Iedereen is welkom en de toegang is gratis, vanaf 14.30 uur is de zaal open.

Rond 16.00 uur wordt het programma afgesloten en is Sinterklaas er voor de kinderen. Kinderen kunnen tot 16.30 uur met Sinterklaas of met Piet op de foto en kunnen een tekening of hun verlanglijstje geven.

Let op; buggy’s en kinderwagens mogen niet mee De Ruchte in, deze kunt u buiten parkeren.

Download de Sinterklaas App voor intochten, spelletjes en liedjes!

Zoek je de organisatie van dit evenement, probeer dan de weblinks bij meer informatie. Wil je helpen dit overzicht nog completer te maken met meer info of heb je foto's/video's? Plaats het bij de reacties of stuur een e-mail!

Andere intochten in de buurt
0 dichtstbijzijnde weergegeven

Reacties