LET OP Deze gegevens zijn NIET van 2020, maar van 2019!
Heb jij meer informatie over de intocht van 2020? Stuur ons een e-mail!

Intocht Sinterklaas - Stavenisse

Locatie: Haven/De Stove, Voorstraat 42

Beschrijving:

Sinterklaas en zijn pieten zijn weer bijna in het land. Op zaterdag 23 november komen ze aan in Stavenisse. Het belooft een gezellige middag te worden. Sinterklaas en de pieten arriveren rond 14:00 uur in de haven. Ook dit jaar zal het ZwartePietenOrkest van muziekvereniging Accelerando uit Sint-Annaland optreden tijdens de intocht. Nadat de boot heeft aangelegd wordt Sinterklaas welkom geheten op het havenplein.

Onder begeleiding van de muziekpieten volgt er een rondgang door het dorp. Daarna is iedereen welkom in Dorpshuis De Stove. Daar gaan we liedjes zingen voor Sinterklaas, is er gelegenheid om foto's te maken en volgt er een sportieve verrassing voor de pieten. De middag wordt afgesloten met een pietendisco. Natuurlijk komt Sinterklaas niet met lege handen naar Stavenisse. Alle kinderen krijgen bij het afscheid iets lekkers mee naar huis.

Download de Sinterklaas App voor intochten, spelletjes en liedjes!

Zoek je de organisatie van dit evenement, probeer dan de weblinks bij meer informatie. Wil je helpen dit overzicht nog completer te maken met meer info of heb je foto's/video's? Plaats het bij de reacties of stuur een e-mail!

Andere intochten in de buurt
0 dichtstbijzijnde weergegeven

Reacties