LET OP Deze gegevens zijn NIET van 2020, maar van 2017!
Heb jij meer informatie over de intocht van 2020? Stuur ons een e-mail!

Intocht Sinterklaas - Gärtringen (Stuttgart)

Locatie: FCG Am Weingarten, Deufringer Straße 14

Beschrijving:

Lieve leden en vrienden van de Nederlandse Vereniging,

Nog 10 nachtjes slapen en dan…. komt Sinterklaas met zijn pieten weer naar Nederland! Op zaterdag 17 November komt de grote stoomboot in Dokkum aan.

Natuurlijk worden ook de Nederlandse kinderen hier in Duitsland niet vergeten.
Sinterklaas en zijn pieten komen op zaterdag 2 december weer naar FGC am Weingarten te Gärtringen.

Het is natuurlijk een spannende middag voor de kinderen. Om het begin voor zover mogelijk, rustig te laten verlopen, vragen wij u tussen 13.00 uur en 13.30 uur aanwezig te zijn. Wij zullen samen met de kinderen sinterklaasliedjes zingen en om 14.00 uur zal de Sint met zijn pieten zijn opwachting maken.

De kinderen mogen allemaal vooraan bij de Sint zitten. Hij heeft voor ieder kind tijd om zelfgemaakte tekeningen of knutseltjes in ontvangst te nemen en een paar woorden te wisselen. Sinterklaas vindt het ook erg leuk als een kind een liedje voor hem wil zingen. Ieder kind krijgt van Sinterklaas een cadeautje en een zakje met pepernoten en snoepgoed.

Wij vragen alle ouders om zelf voor hun kinderen een cadeautje mee te nemen (prijs max. 10.- €). Dit cadeautje moet duidelijk van voor- en achternaam voorzien zijn zodat er bij de verdeling geen problemen ontstaan. Het cadeautje kan bij binnenkomst aan het organisatieteam worden afgegeven.

Zowel tijdens het bezoek van Sinterklaas als na afloop bestaat de mogelijkheid gezellig te borrelen of een hapje te eten.
Het restaurant wil graag weten hoeveel mensen er een hapje blijven eten. Wilt u dit dan ook op het aanmeldingsformulier vermelden?
Net als voorgaande jaren zullen de hapjes en drankjes voor eigen rekening zijn.

Families die niet lid van de NVS zijn, betalen een onkostenbijdrage van 8,- € per kind.

 

Aanmelden kan tot en met 25 november a.s. via nvsev@outlook.com

 

Locatie:     FCG Am Weingarten, Deufringer Straße 14,  71116 Gärtringen

 

Met vriendelijke groeten

Het bestuur NVS

Download de Sinterklaas App voor intochten, spelletjes en liedjes!

Zoek je de organisatie van dit evenement, probeer dan de weblinks bij meer informatie. Wil je helpen dit overzicht nog completer te maken met meer info of heb je foto's/video's? Plaats het bij de reacties of stuur een e-mail!

Andere intochten in de buurt
0 dichtstbijzijnde weergegeven

Reacties