Intocht Sinterklaas - Surhuizum

Locatie: schoolplein Johannes Looijengaskoalle, Lustenburg 15

Beschrijving:

Lieve kinderen,

Het is weer bijna zover. Sinterklaas gaat binnenkort weer met de stoomboot richting Nederland.
Dit is zowel voor mij als voor alle kinderen weer een geweldig spektakel.
Dit jaar zullen we op 17 november aankomen met de stoomboot in gemeente Zaanstad in het dorp Zaandijk.

De agenda-piet heeft met Surhuizum afgesproken dat we een week later de kinderen in Surhuizum gaan bezoeken. Sinterklaas komt samen met zijn pieten op zaterdag 24 november om ongeveer 13.30 uur aan bij het plein bij de Johannes Looijengaskoalle. Vervolgens gaan we samen met de bern en de heiten, memmen, pakes en beppes een rondrit door Surhuizum maken en die zal op sommige plekken muzikaal ondersteund worden.

Hoe we dan binnenkomen blijft nog even een grote verrassing, maar door de soms verhitte discussies over de intocht leek het de Sint wel aardig om die op een ludieke manier te blussen.

Nadat Sinterklaas een rondrit gemaakt heeft door Surhuizum is er voor de kinderen t/m groep 4 nog een feestje in De Delfeart. Alle kinderen zullen hiervoor op school een toegangsbewijs ontvangen. Kinderen die op het speciaal onderwijs zitten kunnen zo'n toegangsbewijs halen bij Rianne van der Veen (0638504601).

Zoek je de organisatie van dit evenement, probeer dan de weblinks bij meer informatie. Wil je helpen dit overzicht nog completer te maken met meer info of heb je foto's/video's? Plaats het bij de reacties of stuur een e-mail!

Andere intochten in de buurt
8 dichtstbijzijnde weergegeven

Reacties