LET OP Deze gegevens zijn NIET van 2020, maar van 2017!
Heb jij meer informatie over de intocht van 2020? Stuur ons een e-mail!

Intocht Sinterklaas - Tampere

Locatie: Pyynikin seurakuntakoti, Kisakentänkatu 18

Beschrijving:

Ons traditionele Sinterklaasfeest zal weer gehouden worden dit jaar in de Pyynikin seurakuntatalo, Kisakentänkatu 18. Zoals vanouds vragen we om al iets van te voren aanwezig te zijn, zodat we samen de zaal op orde kunnen brengen. 

Het concept is hetzelfde als de vorige jaren, zie hieronder voor verdere uitleg.

Het idee is weer om zelf wat versnaperingen mee te brengen die we dan samen zullen nuttigen. De Sint heeft natuurlijk ook kadootjes voor de kinderen bij zich, maar daar hebben we wat hulp bij nodig van de ouders. Verder zullen er natuurlijk de nodige liedjes gezongen worden, een Sinterklaasverhaal worden voorgelezen, en spelletjes worden gedaan. Ook hierbij zijn hulp en ideëen van harte welkom. 

Het feest wordt georganiseerd door de Nederlandse Vereniging en de Belgische Vereniging in Finland. Voor leden is het feest dan ook gratis, maar niet-leden willen we om een bijdrage van 10 euro per gezin of 5 euro per persoon vragen. 

Download de Sinterklaas App voor intochten, spelletjes en liedjes!

Zoek je de organisatie van dit evenement, probeer dan de weblinks bij meer informatie. Wil je helpen dit overzicht nog completer te maken met meer info of heb je foto's/video's? Plaats het bij de reacties of stuur een e-mail!

Andere intochten in de buurt
0 dichtstbijzijnde weergegeven

Reacties