LET OP Deze gegevens zijn NIET van 2020, maar van 2019!
Heb jij meer informatie over de intocht van 2020? Stuur ons een e-mail!

Intocht Sinterklaas - Tessenderlo

Locatie: Gemeentehuis, Markt 1

Beschrijving:

De Sint komt op bezoek in het gemeentehuis op zaterdag 16 november en wordt verwacht om 13.30 uur op het marktplein waar onze burgemeester de heilige man verwelkomt. Vanaf 14 tot 16 uur ontmoet de Sint alle kindjes op zijn ballonnentroon in van het gemeentehuis. Zwarte Pieten zorgen voor een toffe sfeer en leuke animatie. De Sint komt op bezoek in het gemeentehuis op zaterdag 16 november en ... De Sint komt op bezoek in het gemeentehuis op zaterdag 16 november en wordt verwacht om 13.30 uur op het marktplein waar onze burgemeester de heilige man verwelkomt. Vanaf 14 tot 16 uur ontmoet de Sint alle kindjes op zijn ballonnentroon in van het gemeentehuis. Zwarte Pieten zorgen voor een toffe sfeer en leuke animatie.

De Sint komt op bezoek in het gemeentehuis op zaterdag 16 november en wordt verwacht om 13.30 uur op het marktplein waar onze burgemeester de heilige man verwelkomt.
Vanaf 14 tot 16 uur ontmoet de Sint alle kindjes op zijn ballonnentroon in van het gemeentehuis. Zwarte Pieten zorgen voor een toffe sfeer en leuke animatie.
Bovendien heeft hij voor alle kinderen wat lekkers bij. “Ik breng zelfs Looise speculaas mee”, verklapt de Sint. En Zwarte Piet heeft opnieuw een speciaal fototoestel bij.
Sinterklaas vraagt de kinderen wel een mooie tekening mee te brengen.

Download de Sinterklaas App voor intochten, spelletjes en liedjes!

Zoek je de organisatie van dit evenement, probeer dan de weblinks bij meer informatie. Wil je helpen dit overzicht nog completer te maken met meer info of heb je foto's/video's? Plaats het bij de reacties of stuur een e-mail!

Andere intochten in de buurt
0 dichtstbijzijnde weergegeven

Reacties