LET OP Deze gegevens zijn NIET van 2020, maar van 2019!
Heb jij meer informatie over de intocht van 2020? Stuur ons een e-mail!

Intocht Sinterklaas - Tielt

Locatie: Huis Mulle de Terscheuren, Ieperstraat 42

Beschrijving:

Sta jij ook al te popelen om de Sint in Tielt te verwelkomen? Wij ook! Op zaterdag 16 november is het zover en bezorgen we Sinterklaas een onvergetelijke namiddag!

Programma:

14U30: AANKOMST SINT

De Sint en de Pieten komen per koets naar Tielt. Via een rondritje door de Kortrijkstraat arriveren ze aan het binnenpleintje aan Huis Mulle de Terschueren, in de Ieperstraat 42-46. Daar wacht hen een feestelijke ontvangst door ons allemaal!

Sinterklaas wordt altijd vergezeld door Pieten, dat is een zekerheid. Ook deze keer is dit vast niet anders. Oh wat zullen ze wellicht weer gek doen! Dansen, zingen, fratsen uithalen en lekkers uitdelen – daar staan de Pieten bekend om. En Sinterklaas … daar hebben we allemaal wel wat ontzag voor. Kom jij ook uit volle borst meezingen om de Sint en co te verwelkomen? Bij het standje van de dienst Jeugd kan je een nummertje afhalen om de Sint te ontmoeten na de Sinterklaasshow.

VANAF 15U00: ONTVANGST EN OPTREDEN IN DE EUROPAHAL

Deuren open bij aankomst Sint - Gratis

Omstreeks 15u00 verwelkomt het college van burgemeester en schepenen de Sint in de Europahal. Daarna, ongeveer om 15u15, start de Sinterklaasshow van Clown Rocky.

Clown Rocky presenteert speciaal voor Sinterklaas en de Pieten een Super-Sint-Feest! In het programma wordt er gezongen, de coolste Sinthits komen voorbij en er wordt gelachen, gegoocheld, gespeeld en gek gedaan!

Vanaf 16u15 krijg je de kans om de Sint de hand te schudden. Wil je Sinterklaas graag een persoonlijke boodschap vertellen? Heb je een mooie tekening voor hem gemaakt? Kleurde je de kleurplaat die je via school ontving? Dan is dit jouw moment! De Sint heeft voor ieder kind een zakje lekkers mee!

BEZORG JE WENSEN AAN DE SINT

Vanaf 12 november zal je op het Alexianenplein opnieuw een echte Sint-brievenbus vinden. Je kan er je brief of tekening in achterlaten. Sinterklaas liet alvast weten dat hij elke brief zal beantwoorden! Vermeld daarom zeker je naam en adresgegevens.

Download de Sinterklaas App voor intochten, spelletjes en liedjes!

Zoek je de organisatie van dit evenement, probeer dan de weblinks bij meer informatie. Wil je helpen dit overzicht nog completer te maken met meer info of heb je foto's/video's? Plaats het bij de reacties of stuur een e-mail!

Andere intochten in de buurt
0 dichtstbijzijnde weergegeven

Reacties