Intocht Sinterklaas - Tilburg

Locatie: Piushaven, Vendeliersstraat

Beschrijving:

Sint in Tilburg:

"Hij komt hij komt…
Na een jaar van afwezigheid zullen de Sint en zijn Pieten dit jaar weer aankomen in de Piushaven en wel op zondag 14 november. Naar verwachting zal hij rond 11.30u voet aan Tilburgse wal zetten, waarna hij kort de kinderen zal groeten, handjes zal geven, en tekeningen en andere knutsel stukken in ontvangst zal nemen. Op het vlonder aan het eind van de Piushaven is een plek ingericht voor de minder valide bezoekers, ook deze zal de Sint een bezoekje brengen.
Daarna zal hij op zijn paard stappen om een tocht door Tilburg te maken. De route zal anders zijn dan de afgelopen jaren en zal later deze week via de sociale media en op deze site kenbaar worden gemaakt.

Let op!!! Vanwege de corona-maatregelen zal een gedeelte van de haven alleen bereikbaar zijn voor mensen die een QR-code kunnen tonen, hier zal op gecontroleerd worden. Welk gebied dit is, zal bij het bekend maken van de route gecommuniceerd worden.
Het overige gedeelte van de route is voor iedereen bereikbaar en beschikbaar, dus voor elke Tilburger is er een mogelijkheid om de Sint welkom te heten, niemand wordt buitengesloten op basis van de keuze die hij of zij maakt."

Download de Sinterklaas App voor intochten, spelletjes en liedjes!

Zoek je de organisatie van dit evenement, probeer dan de weblinks bij meer informatie. Wil je helpen dit overzicht nog completer te maken met meer info of heb je foto's/video's? Plaats het bij de reacties of stuur een e-mail!

Andere intochten in de buurt
8 dichtstbijzijnde weergegeven

Reacties