LET OP Deze gegevens zijn NIET van 2020, maar van 2012!
Heb jij meer informatie over de intocht van 2020? Stuur ons een e-mail!

Intocht Sinterklaas - Tilburg, 't Zand

Locatie: Wijkcentrum ’t Sant, Beneluxlaan 74

Beschrijving:

Op zaterdag 24 november brengen Sinterklaas en zijn pieten een bezoek aan de wijk ‘t Zand. Om 12:00 uur start de optocht door de wijk, vertrekpunt is het wijkcentrum en de optocht eindigt op de Westermarkt.

In samenwerking met wijkcentrum ’t Sant organiseert het Sint Nicolaas Comité Tilburg een kleurwedstrijd waarmee leuke prijzen zijn te winnen! De winkeliersvereniging van de Westermarkt organiseert ook een kleurwedstrijd, ook hier zijn mooie prijzen te winnen!

Voorafgaand aan de optocht zijn Sint en Pieten al vanaf 11:15 aanwezig in wijkcentrum ’t Sant aan de Beneluxlaan. Ieder kind dat graag een handje van Sinterklaas of Zwarte Piet wil of met hen op de foto wil is vanharte welkom in het wijkcentrum. Ook zal Sinterklaas hier de winnaars bekend maken van de kleurwedstrijd van het Sint Nicolaas Comité en wijkcentrum ‘t Sant. De winnende tekeningen kunnen in het wijkcentrum worden bewonderd. Het wijkcentrum is voor publiek al vanaf 11:00 uur geopend.

Download de Sinterklaas App voor intochten, spelletjes en liedjes!

Zoek je de organisatie van dit evenement, probeer dan de weblinks bij meer informatie. Wil je helpen dit overzicht nog completer te maken met meer info of heb je foto's/video's? Plaats het bij de reacties of stuur een e-mail!

Meer informatie

    Andere intochten in de buurt
    0 dichtstbijzijnde weergegeven

    Reacties