LET OP Deze gegevens zijn NIET van 2020, maar van 2019!
Heb jij meer informatie over de intocht van 2020? Stuur ons een e-mail!

Intocht Sinterklaas - Torhout

Locatie: Cultuurcentrum De Brouckere, Aartrijkestraat 6

Beschrijving:

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert Lokaal Bestuur Torhout een Sinterklaasvoorstelling. Sinds twee jaar gaat deze voorstelling door in de theaterzaal van het cultuurcentrum.
Zag jij al ooit Sinterklaas, zijn paard of de hoofdpiet? Natuurlijk, maar zag je ooit al zijn kleermaker?? Aha, niet dus! Die is dan ook steeds druk in de weer om ervoor te zorgen dat de Sint er op elk moment piekfijn uitziet. Hij is de enige die weet wat er achter de schermen gebeurt en deelt dit nu voor het eerst: het reilen en zeilen in Spanje, de drukke agenda van de Sint, de eerste ontmoeting tussen de Sint en de Kerstman, de Sint die niks van mode kent én hij is zelfs de enige die de Sint al in zijn blootje heeft gezien!
Kom genieten van deze prachtige show en ontvang achteraf een zakje snoep van de sint.
Op het gelijkvloers van het Cc stelt het Lokaal Bestuur Torhout het Vrijetijdsaanbod voor kinderen voor. Je ontdekt er alle info over kampen, vakantie- en vrijetijdsaanbod in Torhout voor kinderen en veel meer.

Download de Sinterklaas App voor intochten, spelletjes en liedjes!

Zoek je de organisatie van dit evenement, probeer dan de weblinks bij meer informatie. Wil je helpen dit overzicht nog completer te maken met meer info of heb je foto's/video's? Plaats het bij de reacties of stuur een e-mail!

Andere intochten in de buurt
0 dichtstbijzijnde weergegeven

Reacties