Intocht Sinterklaas - t Zand, Zijpe

Locatie: Kanaalkade

Beschrijving:

Zaterdag 24 november komt Sinterklaas naar ’t Zand. Zoals ieder jaar verzamelen de kinderen zich om 13.00 uur op het kerkplein. De stoet loopt vervolgens naar de aanlegsteiger aan de zuidkant van de Kanaalkade om te kijken of de Sint ook dit jaar weer op de boot staat.

Het Sinterklaascomité laat weten: ‘Nadat we Sint en zijn pieten verwelkomd hebben lopen we een route door het dorp richting de Jonge Prins waar we een gezellig uurtje met Sinterklaas en zijn pieten hebben. Om 15.00 uur kunnen de kinderen worden opgehaald. De kinderen krijgen op school een kleurplaat die ze kunnen inkleuren/plakken of schilderen. Deze kleurplaat kunnen ze tot en met 23 november inleveren bij bakkerij Slijkerman.

Ook dit jaar verblijven Sinterklaas en zijn Pietjes weer in Korenmolen de Hoop aan de Parallelweg in ’t Zand. De openingsdagen zijn: 25 en 28 november en 1 en 2 december. Zaterdag en zondag van 10 tot 16.00 uur en woensdag 14.00 tot 17.00 uur. Entree is € 1,50.

Zoek je de organisatie van dit evenement, probeer dan de weblinks bij meer informatie. Wil je helpen dit overzicht nog completer te maken met meer info of heb je foto's/video's? Plaats het bij de reacties of stuur een e-mail!

Andere intochten in de buurt
8 dichtstbijzijnde weergegeven

Reacties