LET OP Deze gegevens zijn NIET van 2020, maar van 2019!
Heb jij meer informatie over de intocht van 2020? Stuur ons een e-mail!

Intocht Sinterklaas - Uithuizen

Locatie: Blink

Beschrijving:

Sinterklaas komt naar Uithuizen en doet onderweg natuurlijk ook Doodstil aan. Door de werkzaamheden aan de brug bij de Snik komt Sinterklaas dit jaar NIET met de boot naar Uithuizen. Om 14.00 uur worden de Goedheiligman en zijn Pieten verwacht op de Blink in Uithuizen. Het afgelopen jaar hebben de Pieten flink getraind en om te laten zien welke kunstjes ze allemaal kunnen komt voor 1 dag 'Circus Sintelli' naar Uithuizen.

In een tent op de Blink zullen deze middag 3 voorstellingen worden gegeven. Per voorstelling kunnen ongeveer 90 kinderen naar binnen om de show te zien. De gratis kaarten kunnen 's middags vanaf 13.30 uur op het circusterrein (noordzijde van de Blink op de Oosterstraat tussen kruising Hoofdstraat Oost, Leeuwstraat en de Oosterstraat en de Wereldwinkel) worden afgehaald. De eerst twee voorstellingen zullen voor de kinderen t/m groep 4 zijn. Maar ook buiten de tent zijn er diverse kermisacts en (straat)artiesten hun opwachting maken.

Download de Sinterklaas App voor intochten, spelletjes en liedjes!

Zoek je de organisatie van dit evenement, probeer dan de weblinks bij meer informatie. Wil je helpen dit overzicht nog completer te maken met meer info of heb je foto's/video's? Plaats het bij de reacties of stuur een e-mail!

Andere intochten in de buurt
0 dichtstbijzijnde weergegeven

Reacties