Intocht Sinterklaas - Urk

Locatie: Haven

Beschrijving:

Ook dit jaar komt Suunterklaos weer naar Urk. De Sisu organiseert dit jaar op 13 november een Defilé, waarbij het publiek langzaam langs de Sint en al zijn Pieten loopt. Er zal van alles te zien zijn voor de kinderen. Om het publiek goed over het doorstroom evenement te spreiden zal er voor het Defilé met tijdsloten gewerkt worden. Vanaf volgende week maandag zal de inschrijving via www.suunterklaos.nl van start gaan.

Na het Defilé zal de Sint in een vrolijke lichtjesoptocht door het dorp gaan. Iedereen die geen kaartjes voor het Defilé heeft kunnen bemachtigen kan daar de Sint en zijn gevolg begroeten. De route van de optocht zal hetzelfde zijn als de rondgang van voorgaande jaren. Omdat het een doorstroom optocht is zal de optocht niet stoppen en in één keer de route afleggen. We roepen het publiek op de basis ‘Corona regels’ in acht te nemen en zich goed over de lengte van de route te verspreiden. Meer hierover zal maandag in het Urkerland en op de website staan suunterklaos.nl.

Download de Sinterklaas App voor intochten, spelletjes en liedjes!

Zoek je de organisatie van dit evenement, probeer dan de weblinks bij meer informatie. Wil je helpen dit overzicht nog completer te maken met meer info of heb je foto's/video's? Plaats het bij de reacties of stuur een e-mail!

Andere intochten in de buurt
8 dichtstbijzijnde weergegeven

Reacties