Intocht Sinterklaas - Ursem

Locatie: brug bij de kruising Ruijterstraat-Walingsdijk.

Beschrijving:

Hallootjes, hier ben ik dan weer: Vlogpiet! Ik heb regelmatig contact gehad met het Sinterklaascomité van Ursem, die wat ik heb begrepen ook al druk bezig zijn met de voorbereidingen. Wat is dat toch altijd weer leuk om te horen! Wij hier in Spanje zijn ook al druk bezig met het inpakken van de boot en zullen binnenkort gaan vertrekken, je weet tenslotte maar nooit wat je tegenkomt op zee.

Het mag nu wel duidelijk zijn dat de intocht op zondag 18 november om 13.00 uur is, de locatie blijft nog steeds even top secret en de aankomst natuurlijk al helemaal. Ik kan 1 ding verklappen, het gaat spectaculair worden en aan mij natuurlijk de taak om dit met mijn nieuwe selfie stick vast te gaan leggen. Ook beloof ik leuke bijpassende accessoires mee te nemen die geheel bij het thema passen. Het belooft een mooie dag te gaan worden met een thema die we in de volgende berichtgeving bekend gaan maken. Hier volgt ook de verdere planning van de dag.

Maar nu nog even tijd voor het zakelijke gedeelte: om dit hele evenement te bekostigen vragen wij om een gift. Wij hebben daarom dit jaar ook weer wat fanatieke collectanten weten te benaderen die in de week van 29 oktober bij u langs zullen komen want met uw bijdrage kunnen wij er een spetterend feest van maken.

Tot snel allemaal!

Zoek je de organisatie van dit evenement, probeer dan de weblinks bij meer informatie. Wil je helpen dit overzicht nog completer te maken met meer info of heb je foto's/video's? Plaats het bij de reacties of stuur een e-mail!

Andere intochten in de buurt
8 dichtstbijzijnde weergegeven

Reacties