LET OP Deze gegevens zijn NIET van 2020, maar van 2019!
Heb jij meer informatie over de intocht van 2020? Stuur ons een e-mail!

Intocht Sinterklaas - Vaassen

Locatie: Kasteel Cannenburch, Maarten van Rossumplein 4

Beschrijving:

Het is weer bijna zo ver! Op zaterdag 16 november komt Sinterklaas naar Vaassen. ’s Morgens komt de Sint aan in Apeldoorn en van daaruit komt hij met zijn trouwe witte schimmel Amerigo en heel veel pieten naar Vaassen. Ook dit jaar blijft de Sint weer slapen in Kasteel Cannenburch.

Vanaf 17.00 uur start het feestelijke programma bij Kasteel Cannenburch met onze eigen DJ Marcellus en heel veel zang en danspieten. Omdat dit rond etenstijd is en het natuurlijk erg gezellig is om daarbij te zijn en je uiteraard niks wilt missen, staan er aan de Julianalaan van 17.00 tot 20.00 uur allerlei foodtrucks met heel veel lekkers. De optocht begint om ongeveer 18.00 uur bij Heiwegen Herenmode. De Sint rijdt dan op zijn paard door de Marijkeweg, naar de Beatrixweg via de Julianalaan in de richting van Kasteel Cannenburch, waar hij tussen 18.15 en 18.30 uur verwacht wordt.

Sinterklaas zal vanaf de Julianalaan naar het podium voor het kasteel lopen en zal hier worden ontvangen door de locoburgemeester. De ondernemersvereniging Vaassen verspreidt op alle basisscholen in Vaassen, bij de jongste groepen, kleurplaten afgegeven. De prijsuitreiking vindt dit jaar plaats tijdens het Sint Event in de Dorpsstraat op zaterdag 30 november as. De kinderen mogen deze kleurplaten tot en met woensdag 27 november inleveren bij Emma & Sam Kinderwinkel of Top1Toys. De kinderen die nog geen kleurplaat hebben ontvangen, kunnen deze ophalen bij Emma & Sam Kinderwinkel of Top1Toys.

Download de Sinterklaas App voor intochten, spelletjes en liedjes!

Zoek je de organisatie van dit evenement, probeer dan de weblinks bij meer informatie. Wil je helpen dit overzicht nog completer te maken met meer info of heb je foto's/video's? Plaats het bij de reacties of stuur een e-mail!

Andere intochten in de buurt
0 dichtstbijzijnde weergegeven

Reacties