LET OP Deze gegevens zijn NIET van 2020, maar van 2019!
Heb jij meer informatie over de intocht van 2020? Stuur ons een e-mail!

Intocht Sinterklaas - Van Ewijcksluis

Locatie: Haven, Binnenhaven 2

Beschrijving:

Op zondag 17 november komt Sinterklaas weer aan in Van Ewijcksluis,  Dat belooft weer een prachtige happening te worden.

De Boot wordt verwacht om half drie in de haven van ons dorp.  We hopen dat we veel kinderen en ouders op de kade kunnen verwelkomen.  Vanaf ongeveer drie uur zal Sinterklaas met de kinderen in de serre van De Brug een viering hebben, waarbij enkele kinderen naar voren mogen komen. Meestal weet Sinterklaas wel het één en ander over de jeugd van Van Ewijcksluis, al kan hij niet meer alles onthouden, afijn lieve ouders, misschien krijgt hij wat hulp via de digitale brievenbus van de Dorpsvereniging; info@vanewijcksluis.nl

Ook dit jaar zal de sint de prijzen van de keuvelkeuring bekend maken, het is dan leuk als de winnaars er ook zijn, al weet je natuurlijk niet van tevoren of je een prijs te pakken hebt.

Het bestuur probeert er samen met Sinterklaas een leuke middag van te maken, en nu maar hopen op mooi weer!

Download de Sinterklaas App voor intochten, spelletjes en liedjes!

Zoek je de organisatie van dit evenement, probeer dan de weblinks bij meer informatie. Wil je helpen dit overzicht nog completer te maken met meer info of heb je foto's/video's? Plaats het bij de reacties of stuur een e-mail!

Andere intochten in de buurt
0 dichtstbijzijnde weergegeven

Reacties