LET OP Deze gegevens zijn NIET van 2020, maar van 2019!
Heb jij meer informatie over de intocht van 2020? Stuur ons een e-mail!

Intocht Sinterklaas - Veldhoven dorp

Locatie: Dorpshuis D'n Bond, Rapportstraat 29

Beschrijving:

Ook dit jaar komt Sinterklaas uiteraard weer naar Veldhoven-Dorp komt. Op zondag 24 november wordt Sinterklaas samen met zijn Pieten ingehaald in Veldhoven-Dorp.

Het Sinterklaas comité Veldhoven vraagt alle kinderen uit Veldhoven-Dorp uit om naar Gemeenschaps-huis D’n Bond te komen om de Sint en Piet een handje te geven en getrakteerd te worden op lekkernijen .

Vanaf 13.00 uur gaat de zaal open en kunnen alle kinderen bij binnenkomst een nummertje halen, zodat Sinterklaas de kinderen in klein groepjes kan ontvangen in een aparte zaal. Er is dan meer gelegenheid om persoonlijk een handje te geven en iets lekkers te krijgen.

Een DJ zorgt voor de muziek en de kinderen kunnen volop dansen, knutselen en plezier maken met de pieten als ze nog niet aan de beurt zijn om naar Sinterklaas te gaan.

Tot ziens in Gemeenschapshuis D’n Bond op zondag 24 november vanaf 13.00 uur.

Sinterklaas comité Veldhoven-Dorp

Download de Sinterklaas App voor intochten, spelletjes en liedjes!

Zoek je de organisatie van dit evenement, probeer dan de weblinks bij meer informatie. Wil je helpen dit overzicht nog completer te maken met meer info of heb je foto's/video's? Plaats het bij de reacties of stuur een e-mail!

Andere intochten in de buurt
0 dichtstbijzijnde weergegeven

Reacties