LET OP Deze gegevens zijn NIET van 2020, maar van 2019!
Heb jij meer informatie over de intocht van 2020? Stuur ons een e-mail!

Intocht Sinterklaas - Vilvoorde

Locatie: Steenkaai 1

Beschrijving:

Het college van burgemeester en schepenen zal de hoge gasten plechtig verwelkomen. De kinderen zijn er reeds welkom vanaf 9 uur. Een Pieten-DJ doet iedereen meezingen en dansen met de animatoren. Er zijn eveneens ballonnenclowns aanwezig.

We raden bezoekers aan gratis te parkeren op de Zenneparking achter het ziekenhuis AZ Jan Portaels (Zennelaan), vanwaar een wandelpad onmiddellijk aan de kade uitkomt. Parkeren aan de kade en in het Kanaalpark is onmogelijk. Gratis parkeren is ook mogelijk in de Havenstraat.

Vanaf 11.15 uur kunnen de kinderen een bezoek brengen aan de Sint in het administratief centrum Mattenkot. Er is animatie voorzien voor de wachtende kinderen en verschillende Pieten zullen die dag ook voor animo zorgen op de markt.

Om 14 uur vertrekken de Sint en zijn gevolg voor een wandeling door het handelscentrum van Vilvoorde. Ring-tv zal een volledige reportage maken van de aankomst van de Sint in Vilvoorde die daarna uitgezonden wordt.

Download de Sinterklaas App voor intochten, spelletjes en liedjes!

Zoek je de organisatie van dit evenement, probeer dan de weblinks bij meer informatie. Wil je helpen dit overzicht nog completer te maken met meer info of heb je foto's/video's? Plaats het bij de reacties of stuur een e-mail!

Andere intochten in de buurt
0 dichtstbijzijnde weergegeven

Reacties